Gercellinos 2.0, de hipste club van België. Spanning, klasse en erotiek verzekerd!


Dresscode

U dient de dresscode te respecteren. Onmiddellijk na het onthaal of binnenkomst, bent U verplicht zich om te kleden in de vestiaires. Behalve op zaterdag : dan start de dresscode vanaf 2200-2230 hr

Lingerie is de dresscode voor IEDEREEN. Wij beschouwen als lingerie :

DAMES

Voor de dames vragen wij (sexy)lingerie, korte babydol of een uiterst sexy outfit zoals minirokje,minishortje, shaps, doorkijktopje alsook de typische clubkledij in leer, vinyl, latex of rubber. Naakt mag altijd.

Worden NIET toegelaten: badpakken (ook niet tijdens de zomer), stadskledij, jeans, ¾ of lange broeken, leggings, t-shirts.

HEREN

Voor de heren vragen wij een slip, string, boxershort, kilt, shaps of de typische clubkledij in leer, latex, vinyl of rubber.

Worden NIET toegelaten: ¾ broeken of shorts, lange broeken, jeans, hemden, gewone T-shirts met lange/korte mouw/T-shirts met opschriften.... enz.

Indien de dresscode NIET gerespecteerd wordt, heeft Club Gercellinos en/of haar personeel het recht om:

  • U drank te weigeren totdat U in de juiste dresscode bent
  • U uit de club te zetten al dan niet definitief

TRAVESTIES

Alles toegelaten, zolang het vrouwelijk is.

Komende event:

Donderdag: lekkere geile SEXNAMIDDAG met div geile sletjes koppels v 12-18hr

Donderdag: lekkere geile SEXNAMIDDAG met div geile sletjes koppels v 12-18hr

15 November, 2018

Aan alle sexlustigen : ouden jullie van vingeren,beffen,neuken of lekker gepijpt te worden tot de laatste druppel?Kom dan zeker langs want het zal er donderdag weer stevig+geil aan toe gaan.

En waarom? Heel simpel:de sletjes die komen,die zijn geil, heel geil en staan zo heet als boter.Daarom : jullie mogen rekenen op n SUPER SEXFEEST met alleen maar mensen die weten waar ze voor komen en dat is ZORGELOOS ten volle v sex genieten zonder op de klok te moeten kijken. En dat t GEIL zal worden,dat staat nu al vast want SPUITEN,BUKAKE,BEFFEN,NEUKEN(met) en nog zo veel meer is hier heel normaal met deze sexverslaafde sletten

1 Meer info volgt

Bij ons niet hopeloos wachten maar wel binnenkomen + MEEDOEN, en ja, daar komen we toch voor he. Lekker eten v e warm koud buffet of nagenieten in onze sauna? Ja hoor, ook dat kan.

En voor de prijs moet je het zeker niet laten want koppels betalen 30 €, dames gratis en heren slechts 70 € v 6 uur vollebak sex (v 12-18 hr) met supergemotiveerde sletjes.

HOE ZOT IS DEES? ! NIET reserveren, wel (klaar)komen en genieten maar.

Gercellinos 2.0 : de numéro uno op t gebied van geile sexfeestjes....

Lees meer…

Schrijf je in op onze nieuwsbrief