Gercellinos 2.0, de hipste club van Belgiƫ. Spanning, klasse en erotiek verzekerd!


Onze faciliteiten

RESTAURANT (capaciteit 54 zitplaatsen)

Gercellinos  biedt U een trendy, sfeervol restaurant met veranda. U kan kiezen uit verrukkelijke salades, soep, verse groenten, overheerlijke  warme en koude gerechten, fingerfoods... zoete en fruitige nagerrechten en dit alles in buffetvorm. In het restaurant/veranda is het uiteraard verboden om te roken.

Het restaurant is open op maandag, donderdag van 1230 hr tot 1630 hr, vrijdag van 1430 hr tot 2330 hr en zaterdag van 2030 hr tot 2330 hr. Op vrijdag en zaterdag is er vanaf 2330 hr nog steeds een dessertenbuffet dat blijft staan tot sluitingstijd.

In de veranda/loungecorner is er een volautomatische koffiemachine voorzien. U kan dus heerlijk en rustig genieten van lekkere koffie, cappucchino, espresso, wiener melange, warme chocomelk alsook diverse soorten thee.

DISCOTHEEK

We hebben een mooie en gezellige discotheek met ruime dansvloer, danspaal, sfeervolle led-discolights waar je gemakkelijk contact maakt. Ga maar lekker uit je dak op de swingende hitmuziek van onze top DJ's. Voorzien van voldoende barkrukken, zit-en stahoekjes, tv-en infoschermen. Ruime sfeervolle trendy bar met twee tapinstallaties voor zowel bier als frisdranken; wij schenken uitsluitend MERKdranken. 15 minuten voor sluitingstijd sluit de bar en schenken wij GEEN drank(en) meer! Volledig nieuwe en aparte toiletgroepen voor dames en heren.

RELAXRUIMTES BOVEN

Verschillende vernieuwde themakamers (met maar liefst 16 "speelmogelijkheden"). Boven is er een gloednieuwe en grote doucheruimte (vijf ruime douches) met "changing colors". Eveneens is er boven een apart toilet voorzien en zijn er steeds (in de badkamer) zowel mannen als vrouwen deodorants ter beschikking. Ook kan U uw haar drogen met de voorziene haardroger. Uiteraard is het boven in de relaxruimtes verboden te roken alsook drank/eten mee te nemen.

VESTIAIRE

125 lockers : 80 boven(vestiaire) en 45 onderaan

ROOKRUIMTE

Natuurlijk zijn rokers in onze club welkom, zij kunnen hun sigaretje opsteken in onze grote rookruimte. Onze rookruimte biedt voldoende uitzicht op de discotheek, zodat je er precies nog steeds “midden-in” zit. Wij hopen op deze wijze aan alle gasten een passende oplossing te bieden ten aanzien van het nieuwe rookbeleid. In de rookruimte is het verboden om glazen en/of drank mee te nemen. Op 26 oktober 2013 hebben wij controle gehad v d FOD Volksgezondheid inzake het rookbeleid en onze rookkamer alsook onze volledige club werd als UITSTEKEND bestempeld !

CONDOOMS

Condooms zijn gratis ter beschikking voor gebruik ervan in Club Gercellinos zelf!! Dus zeker NIET voor privégebruik! Misbruik hiervan wordt aanzien als diefstal, met de nodige gevolgen...

SAUNA

Kom nu NOG MEER GENIETEN in Club Gercellinos..... want onze zeer ruime infraroodsauna is in gebruik ! (capaciteit 20 Personen) voorzien van de proffesionele Philips Vitae - Infraroodstralers

Philips Vitae infraroodstalers zijn de beste infraroodstralers op de markt. Deze professionele stralers hebben een zeer hoge kwaliteit en zijn zeer stabiel. Philips Vitae stralers bevatten korte, midden en lange golfstraling. De korte golf straling dringt dieper door in uw huid en levert een positieve bijdrage aan mensen met spier en gewrichtsklachten.

De IR-A straling is een stralingstype wat ook veel gebruikt wordt door artsen en fysiotherapeuten, deze straling dringt wat dieper door in de huid en heeft een bijzonder positief effect op uw spieren en gewrichten. Een ander voordeel van de infrarood - full-spectrum stralers is dat ze niet hoeven voor te verwarmen. U kunt direct genieten van de warmte.

TUIN

We hebben een mooie grote verzorgde tuin, verhard tuinterras met daarop diverse loungesalons, lounge ligzetels, lounge poefjes, bartafels, staantafels, barbecue enz. Ideaal om lekker te relaxen/chillen  bij zonnig weer.(nog eens 55 zitplaatsen buiten). Vervolgens hebben we nog een buitendouche in onze tuin en een bijkomende "erotische chalet"

PARKING

Er zijn maar liefst twee (bewaakte) parkings voorzien : (bewaakt dmv cameras)

De eerste parking bevindt zich zowel vooraan van het gebouw als links van het gebouw.

De tweede parking bevindt zich achteraan het gebouw. Dit is  een zeer grote en DISCRETE parking van ruim 1.600 m², goed voor +/- 100 voertuigen, waarvan enkelen zelfs overdekt…ideaal ook voor mobilhomes. Er is tevens (gratis) electriciteit voorzien voor de mobilhomes!

De parking achteraan de zaak bereikt U als volgt : U rijdt 100 meter de zaak voorbij tot aan het kanaal, U draait naar rechts, 100 meter verder terug rechts, dan weer 100 meter verder rechts en U bent er. (er staat overal bewegwijzering met vermelding Gercellinos).

BETALING(EN)

Er kan zowel kontant betaald worden alsook met Bancontact, Maestro en de gebruikelijke kredietkaarten zoals Mastercard en Visa

BEREIKBAARHEID

Via de autosnelweg E313 Antwerpen-Hasselt.

Rijdt U van Antwerpen richting Hasselt, dan neemt U best AFRIT 23 (Geel West), vervolgens richting Mol en dan Balen. Rijdt U van Hasselt naar Antwerpen, dan neemt U AFRIT 25 (Ham). U volgt vervolgens richting Balen. Club Gercellinos is 11 km van de afrit verwijderd. Of anders via de normale toegangswegen.

Komende event:

1 January, 1970

Lees meer…

Schrijf je in op onze nieuwsbrief