Gercellinos 2.0, de hipste club van Belgiƫ. Spanning, klasse en erotiek verzekerd!

NIEUW : TEASE & PLEASE (sex)PARTY 1ste en 3de of 5de vrijdagavond v d maand

NIEUW : TEASE & PLEASE (sex)PARTY 1ste en 3de of 5de  vrijdagavond v d maand

NIEUW en speciaal op aanvraag vanwege de geilzellige koppeltjes/heren/dames : TEASE & PLEASE (seks) Party.

Al sedert lange tijd wordt aan ons gevraagd waarom wij op VRIJDAGAVOND geen EROTISCHE Parties organiseren, net zoals onze ondertussen gekende en drukbezochte zaterdagavonden.

Dus terug naar Basics, terug naar de gezellige tijd van toen die er heerste in de parenclubs, geen boenke boenke muziek maar lekker chill en relax. En ja, met meer als 20 jaar clubervaring, weten wij van  Gercellinos wel waarover we spreken…

Daarom dus telkens de 1ste, 3de en 5de  vrijdag van de maand : TEASE & PLEASE (seks)PARTY.

Plagen is om liefde vragen zegt men wel eens, daarom : Schuilt er een verleider of verleidster in jou, of wil je liever zelf verleid worden, of lekker “Dirty Dancen of strippen”op de dansvloer ? De dames/koppeltjes genieten met volle teugen van de aandacht die ze krijgen, zowel van hun eigen man, maar ook van andere “respectvolle” mannen.

Verleiden is een spel, en dat spel begint meestal aan de bar, in de rookruimte, in de sauna, of zelfs in het restaurant…

Dus koppeltjes/dames/heren kijk rond en ontdek de signalen van de dames die het spel van verleiden en versieren spelen en jullie zullen snel  de erotische kamers op de bovenverdieping ontdekken met alle sexuele hoogtepunten vandien….

Want dat is toch nog altijd de bedoeling van zo een avond : gelijkgestemde mensen al dan niet erotisch ontmoeten en genieten maar, heel veel genieten…hmm….

Team Gercellinos stelt dus daarom alles in het werk om haar gasten een aangename avond aan te bieden.(daarom is ook op vrijdagavond de sauna tot 2400 hr open )

En Heren : Gercellinos zou Gercellinos niet zijn, daarom niet twijfelen want  in Gercellinos zijn er steeds voldoende single dames die erop “kicken” zowel om verleid te worden, maar zeer zeker ook om te GENIETEN van een mannetje meer, zodat 100% SEXGARANTIE zoals gewoonlijk VANZELFSPREKEND is!!!

Komende event:

Donderdag: lekker intieme SEXNAMIDDAG div sletjes koppels v 12-18 hr

Donderdag: lekker intieme SEXNAMIDDAG div sletjes koppels v 12-18 hr

22 March, 2018

Meer info volgt

Lees meer…

Schrijf je in op onze nieuwsbrief