Gercellinos 2.0, de hipste club van België. Spanning, klasse en erotiek verzekerd!

onze sinful saturdays oftewel thema zaterdagen

onze sinful saturdays oftewel thema zaterdagen

Al lang werd ons de vraag gesteld waarom we niet met vaste thema's werken op zaterdag, en ja, Gercellinos zou Gercellinos niet zijn, daarom hebben we op jullie verzoek ingegaan en hebben we diverse (vaste) thema's uitgewerkt.

Deze vaste agenda doen we speciaal zodat Swingend Vlaanderen vooraf altijd goed weet (en onthoud) wat er in Club Gercellinos te doen is en wat hen te wachten staat....

1ste zaterdag van de maand : Back to the 70,80,90 PARTY

ja, een klassieker van formaat en ENORM gegeerd door onze klanten, lekker luid meebrullen met herkenbare muziek uit de tijd van toen...

2de zaterdag van de maand : Birthdayparty en AmbiancePARTY

op deze avond vieren we vollen bak de verjaardag v d mensen die in die maand jarig zijn met alle toeters en bellen en uiteraard, diverse surprises voor de jarigen (meer info bij promoties : uw verjaardag)

3de zaterdag van de maand :  foutePARTY of discoPARTY of TrancePARTY

Afwisselend gaan we hier een "dance erotic evening" van maken : de ene keer een foute party (die dus echt fout gaat zijn hihi) de andere keer een discoparty....saturday night fever ???? of misschien liever een TrancePARTY for the die hards ???

laatste zaterdag van de maand : (Kinky) BI PARTY

ja, speciaal voor de mensen die bi aktief, bi onderdaning, bi schierig zijn en voor de mensen die kinky ingesteld zijn zowel qua spel, (sex)beleving als kledij....

OPMERKING : Mocht het zijn dat er 5 zaterdagen in de maand zijn, dan zal de (Kinky) Bi party verschuiven naar de 5de (laatste) zaterdag en zal er in die maand op de vierde zaterdag een "SURPRISE" party plaatsvinden.

Tot snel op één van onze geilzellig druk bezochte Saturdays ... xxx Team Gercellinos

Komende event:

Donderdag: lekkere geile SEXNAMIDDAG met div geile sletjes koppels v 12-18hr

Donderdag: lekkere geile SEXNAMIDDAG met div geile sletjes koppels v 12-18hr

15 November, 2018

Aan alle sexlustigen : ouden jullie van vingeren,beffen,neuken of lekker gepijpt te worden tot de laatste druppel?Kom dan zeker langs want het zal er donderdag weer stevig+geil aan toe gaan.

En waarom? Heel simpel:de sletjes die komen,die zijn geil, heel geil en staan zo heet als boter.Daarom : jullie mogen rekenen op n SUPER SEXFEEST met alleen maar mensen die weten waar ze voor komen en dat is ZORGELOOS ten volle v sex genieten zonder op de klok te moeten kijken. En dat t GEIL zal worden,dat staat nu al vast want SPUITEN,BUKAKE,BEFFEN,NEUKEN(met) en nog zo veel meer is hier heel normaal met deze sexverslaafde sletten

1 Meer info volgt

Bij ons niet hopeloos wachten maar wel binnenkomen + MEEDOEN, en ja, daar komen we toch voor he. Lekker eten v e warm koud buffet of nagenieten in onze sauna? Ja hoor, ook dat kan.

En voor de prijs moet je het zeker niet laten want koppels betalen 30 €, dames gratis en heren slechts 70 € v 6 uur vollebak sex (v 12-18 hr) met supergemotiveerde sletjes.

HOE ZOT IS DEES? ! NIET reserveren, wel (klaar)komen en genieten maar.

Gercellinos 2.0 : de numéro uno op t gebied van geile sexfeestjes....

Lees meer…

Schrijf je in op onze nieuwsbrief