Gercellinos 2.0, de hipste club van België. Spanning, klasse en erotiek verzekerd!

17 November, 2018 - zaterdag :Back to the 70,80,90 v 20-03 hr

zaterdag :Back to the 70,80,90 v 20-03 hr

Een klassieker van formaat vanavond want het is onze geilzellige en drukbezochte Back to the 70,80,90 PARTY.

En waarom ? Heel simpel want deze party is gekend voor zijn muziek enerzijds maar ook voor de ambiance anderzijds : lekker meebrullen met de (herkenbare)muziek uit de tijd van toen....

Want op zaterdag legt Club Gercellinos de klemtoon op erotisch uitgaan : lekker aperitieven, culinair genieten in ons restaurant, dirty dancen op de dansvloer op de gekende beats van onze huis DJ, kijken en bekeken worden, verleiden of verleid worden en lekker ontspannen op onze bovenverdieping,hmm,lekker toch ?

Breng vrienden en kennissen mee… kom zelf genieten en ontdek het zelf want we hebben nog veel meer in petto en indien je niet kan komen, vertel het dan verder …

Koppels betalen slechts 60 €,  dames 20 € en heren 80 € (indien binnen voor 2100 hr, daarna 90 €). De heren zijn gelimiteerd en MOETEN vooraf bellen naar het nr 0477/79.99.17 om te weten of er nog plaats is.

TEAM van Gercellinos 2.0 wenst jullie alvast een geilzellig verblijf. xxx

Komende event:

Donderdag: lekkere geile SEXNAMIDDAG met div geile sletjes koppels v 12-18hr

Donderdag: lekkere geile SEXNAMIDDAG met div geile sletjes koppels v 12-18hr

15 November, 2018

Aan alle sexlustigen : ouden jullie van vingeren,beffen,neuken of lekker gepijpt te worden tot de laatste druppel?Kom dan zeker langs want het zal er donderdag weer stevig+geil aan toe gaan.

En waarom? Heel simpel:de sletjes die komen,die zijn geil, heel geil en staan zo heet als boter.Daarom : jullie mogen rekenen op n SUPER SEXFEEST met alleen maar mensen die weten waar ze voor komen en dat is ZORGELOOS ten volle v sex genieten zonder op de klok te moeten kijken. En dat t GEIL zal worden,dat staat nu al vast want SPUITEN,BUKAKE,BEFFEN,NEUKEN(met) en nog zo veel meer is hier heel normaal met deze sexverslaafde sletten

1 Meer info volgt

Bij ons niet hopeloos wachten maar wel binnenkomen + MEEDOEN, en ja, daar komen we toch voor he. Lekker eten v e warm koud buffet of nagenieten in onze sauna? Ja hoor, ook dat kan.

En voor de prijs moet je het zeker niet laten want koppels betalen 30 €, dames gratis en heren slechts 70 € v 6 uur vollebak sex (v 12-18 hr) met supergemotiveerde sletjes.

HOE ZOT IS DEES? ! NIET reserveren, wel (klaar)komen en genieten maar.

Gercellinos 2.0 : de numéro uno op t gebied van geile sexfeestjes....

Lees meer…

Schrijf je in op onze nieuwsbrief