Gercellinos 2.0, de hipste club van België. Spanning, klasse en erotiek verzekerd!

24 November, 2018 - zaterdag : Kinky Bi Party v 20-03 hr

zaterdag : Kinky Bi Party v 20-03 hr

Op zaterdag leggen we in gercellinos 2.0 de nadruk op erotisch uitgaan, teasen en leasen. En vanavond hebben we als thema:Kinky BI party want wat is er leuker dan gelijkgestemde zielen te ontmoeten je favoriete club.

Als dresscode leggen we vanavond graag de nadruk op lak, leer, rubber, dus kinkt fetish kledij alsook kinkt gedrag: man - man, vrouw - vrouw, travestiet, dragqueen, crossdresser enz. zijn allemaal mogelijk.

De muziek zal deze avond verzorgd worden door onze huis DJ. Dus allen aanwezig in een van de gezelligste clubs van vlaanderen.

Koppels betalen 60 euro, dames 20 euro en heren 80 euro (indien aanwezig voor 21u daarna 90 euro) De heren zijn gelimiteerden moeten vooraf bellen naar het nummer 0477/79.99.17 om te weten of er nog plaats is.

Komende event:

Donderdag: lekkere geile SEXNAMIDDAG met div geile sletjes koppels v 12-18hr

Donderdag: lekkere geile SEXNAMIDDAG met div geile sletjes koppels v 12-18hr

15 November, 2018

Aan alle sexlustigen : ouden jullie van vingeren,beffen,neuken of lekker gepijpt te worden tot de laatste druppel?Kom dan zeker langs want het zal er donderdag weer stevig+geil aan toe gaan.

En waarom? Heel simpel:de sletjes die komen,die zijn geil, heel geil en staan zo heet als boter.Daarom : jullie mogen rekenen op n SUPER SEXFEEST met alleen maar mensen die weten waar ze voor komen en dat is ZORGELOOS ten volle v sex genieten zonder op de klok te moeten kijken. En dat t GEIL zal worden,dat staat nu al vast want SPUITEN,BUKAKE,BEFFEN,NEUKEN(met) en nog zo veel meer is hier heel normaal met deze sexverslaafde sletten

1 Meer info volgt

Bij ons niet hopeloos wachten maar wel binnenkomen + MEEDOEN, en ja, daar komen we toch voor he. Lekker eten v e warm koud buffet of nagenieten in onze sauna? Ja hoor, ook dat kan.

En voor de prijs moet je het zeker niet laten want koppels betalen 30 €, dames gratis en heren slechts 70 € v 6 uur vollebak sex (v 12-18 hr) met supergemotiveerde sletjes.

HOE ZOT IS DEES? ! NIET reserveren, wel (klaar)komen en genieten maar.

Gercellinos 2.0 : de numéro uno op t gebied van geile sexfeestjes....

Lees meer…

Schrijf je in op onze nieuwsbrief