Gercellinos 2.0, de hipste club van België. Spanning, klasse en erotiek verzekerd!


Openingsuren en tarieven

DagOpeningsurenTarieven
Maandag 12.00-18.00

Koppel : 30 €       Dame : gratis  Heer : 70 €

 

 

 
Donderdag

12.00-18.00

Koppel : 30 €       Dame : gratis  Heer : 70 €

Vrijdag

12.00-01.00

Koppel : GRATIS (indien binnen voor 2000 hr, daarna 30 €)   Dame : gratis      

Heer : 70 € 

Zaterdag 20.00-03.00

Koppel : 60 €  Dame : 20 €

Heer : 80 € (indien binnen VOOR 2100 hr, NA 2100 hr = 90 €) Heren zijn beperkt op zaterdag, dus VOORAF bellen naar 0477/79.99.17

dinsdag, woensdag zondag
GESLOTEN
GESLOTEN

Onze openingsuren en prijzen kunnen afwijken naargelang de thema's op die dag. Kijk dus steeds naar het programma van die dag.

De forfaitaire inkomprijs omvat : buffet, alle dranken, discotheek, toegang tot de relaxruimtes met aanhorigheden.

Individueel lidmaatschap is verplicht aangezien we een privé(paren)club zijn en kost  10 € per persoon en per jaar. Dit wordt onmiddellijk bij uw eerste bezoek ter plaatse aangemaakt op basis van uw identiteitskaart/paspoort en/of rijbewijs. De toegang wordt uitsluitend verleend aan personen + 18 jaar !

Er kan kontant betaald worden maar ook met Mister Cash/Bancontact en de gebruikelijke Credit Cards zoals Visa en Mastercard.

Komende event:

Donderdag: lekkere geile SEXNAMIDDAG met div geile sletjes koppels v 12-18hr

Donderdag: lekkere geile SEXNAMIDDAG met div geile sletjes koppels v 12-18hr

15 November, 2018

Aan alle sexlustigen : ouden jullie van vingeren,beffen,neuken of lekker gepijpt te worden tot de laatste druppel?Kom dan zeker langs want het zal er donderdag weer stevig+geil aan toe gaan.

En waarom? Heel simpel:de sletjes die komen,die zijn geil, heel geil en staan zo heet als boter.Daarom : jullie mogen rekenen op n SUPER SEXFEEST met alleen maar mensen die weten waar ze voor komen en dat is ZORGELOOS ten volle v sex genieten zonder op de klok te moeten kijken. En dat t GEIL zal worden,dat staat nu al vast want SPUITEN,BUKAKE,BEFFEN,NEUKEN(met) en nog zo veel meer is hier heel normaal met deze sexverslaafde sletten

1 Meer info volgt

Bij ons niet hopeloos wachten maar wel binnenkomen + MEEDOEN, en ja, daar komen we toch voor he. Lekker eten v e warm koud buffet of nagenieten in onze sauna? Ja hoor, ook dat kan.

En voor de prijs moet je het zeker niet laten want koppels betalen 30 €, dames gratis en heren slechts 70 € v 6 uur vollebak sex (v 12-18 hr) met supergemotiveerde sletjes.

HOE ZOT IS DEES? ! NIET reserveren, wel (klaar)komen en genieten maar.

Gercellinos 2.0 : de numéro uno op t gebied van geile sexfeestjes....

Lees meer…

Schrijf je in op onze nieuwsbrief