Gercellinos 2.0, de hipste club van België. Spanning, klasse en erotiek verzekerd!


Uw verjaardag

Het vieren van uw verjaardag is altijd een plezante gebeurtenis! Wij van Club Gercellinos hebben ervoor gekozen om dit gezamenlijk (met meerderen) te vieren op de tweede zaterdag v d maand

Een voorbeeld : iemand is jarig in juli, die kan zijn/haar verjaardag komen vieren op de tweede zaterdag van juli. Iemand is jarig in januari, die kan dan zijn/haar verjaardag komen vieren de tweede zaterdag in januari enzovoorts.

We hebben bewust gekozen voor de tweede zaterdag v d maand, zodat er niet teveel speling in tijd is. Vervolgens hadden wij Ook graag VOORAF van U vernomen (tel of mail) wie er komt, zodat wij ook voor de nodige verrassingen zoals extra acts, special food, versieringen e.d kunnen zorgen.

Vervolgens gaan we deze verjaardagen ook EXTRA BELONEN  en hoe ?

STANDAARD

Wie die maand dan jarig is, krijgt een flesje bubbels, er wordt gezorgd voor een lekker dessertje of stukje gebak en je mag je eigen verzoeknummerjte uitkiezen.

Vervolgens krijgen zij EXTRA een GRATIS inkom geldig voor een andere zaterdag (geldig voor 1 maand en deze gratis inkom is uitsluitend voor koppels en single dames)

Wie op deze tweede zaterdag van de maand een  NIEUW koppel meebrengt, die mag die dag zelf GRATIS binnenkomen. Brengt U een tweede nieuw koppel mee, dan mag je natuurlijk gratis binnen maar krijg je daarbovenop nog een extra gratis inkom, geldig voor één maand. Brengt U een derde nieuw koppel mee, dan krijg je twee gratis inkoms enz enz.

Ambiance vollen bak dus, want met zoveel jarigen in de buurt, is het geilzellig troef !!

VIP (vanaf 3 NIEUWE koppels en één week vooraf melden aub)

Wanneer U 3 NIEUWE koppels meebrengt, verwennen we U nog eens EXTRA. We houden een tafel gereserveerd voor U en uw vrienden, schenken de aperitief aan tafel en belonen U vervolgens nog met een leuk presentje. Uiteraard bekom je ook hier de voorziene gratis inkoms.

Komende event:

Donderdag: lekkere geile SEXNAMIDDAG met div geile sletjes koppels v 12-18hr

Donderdag: lekkere geile SEXNAMIDDAG met div geile sletjes koppels v 12-18hr

15 November, 2018

Aan alle sexlustigen : ouden jullie van vingeren,beffen,neuken of lekker gepijpt te worden tot de laatste druppel?Kom dan zeker langs want het zal er donderdag weer stevig+geil aan toe gaan.

En waarom? Heel simpel:de sletjes die komen,die zijn geil, heel geil en staan zo heet als boter.Daarom : jullie mogen rekenen op n SUPER SEXFEEST met alleen maar mensen die weten waar ze voor komen en dat is ZORGELOOS ten volle v sex genieten zonder op de klok te moeten kijken. En dat t GEIL zal worden,dat staat nu al vast want SPUITEN,BUKAKE,BEFFEN,NEUKEN(met) en nog zo veel meer is hier heel normaal met deze sexverslaafde sletten

1 Meer info volgt

Bij ons niet hopeloos wachten maar wel binnenkomen + MEEDOEN, en ja, daar komen we toch voor he. Lekker eten v e warm koud buffet of nagenieten in onze sauna? Ja hoor, ook dat kan.

En voor de prijs moet je het zeker niet laten want koppels betalen 30 €, dames gratis en heren slechts 70 € v 6 uur vollebak sex (v 12-18 hr) met supergemotiveerde sletjes.

HOE ZOT IS DEES? ! NIET reserveren, wel (klaar)komen en genieten maar.

Gercellinos 2.0 : de numéro uno op t gebied van geile sexfeestjes....

Lees meer…

Schrijf je in op onze nieuwsbrief